ČESKÁ KUCHYNĚ


M. D. Rettigová: Tenderloin in Cream Sauce, Carlsbad Dumpling
JUST LIKE FROM GRANDMA
Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč


Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM
Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: Připravujeme
3 600Kč


Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 23.10.2023
3300Kč



Kuřecí menu ala carte
ZPRACUJEME KOMPLET KUŘE
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 20.10.2023
3300Kč



Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 2.10.2023
3300Kč



Zvěřina na talíři
ČERNÁ, VYSOKÁ, PERNATÁ
Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: 4.10.2023
3300Kč
