Vážení klienti, do 11.10. jsou k dispozici pouze dárkové vouchery v elektronické podobě.
|
Vážení klienti, do 11.10. jsou k dispozici pouze dárkové vouchery v elektronické podobě.
|
Cena zahrnuje i videorecept
Jakub je gastronomický profesionál, dlouholetý kuchař ve **** hotelu. Nyní ho potkáte v barvách Ola Kala na mnoha kurzech i v našem food trucku Ola Kala Van, jak připravuje výbornou BX placku i další street food mňamky. Kromě vaření je jeho vášní jazzová hudba.
Jakub mimo jiné pracoval jako sous chef ve čtyřhvězdičkovém hotelu SPA Resort Tree Of Life v Lázních Bělohrad, který se pyšní mnoha oceněními. V hotelu připravoval českou i arabskou kuchyni, asijské dobroty a mnohdy se nechal unést i metodou sous-vide. Ve své praxi se pohyboval jak v klasických závodních provozovnách, tak v restauracích A La Carte se zaměřením na americkou steakovou a italskou kuchyni. V oblibě má zejména jednoduchá jídla s vysokým nárokem na kvalitu ingrediencí. U jídel ho baví barevnost, čerstvost a jednoduchost. Nebrání se ani pokrmům z RAW nebo vegetariánské kuchyně.
Jakub vede kurzy v češtině.
V Ola Kala vede kurzy: Menu ala carte (hovězí, kuřecí, ryby), B&W burger, Vegetariánsky s chutí, Pizza & focaccia, Italská rizota, Boloňské ragú a lasagne, Umění sushi, Japonsko s příběhem, Jihoamerická masa , kurzy pro teenagery a další.
Vybrané 4 chodové menu ze sladkovodní ryby: polévka, předkrm, filet, dezert
Prémiové menu jako v top restauraci, lehké, svěží, boží 😃.
Vše o zpracování sladkovodní ryby. Navrch oblíbený český dezert.
Výborné moderní přílohy. Jako bonus filetování!
Videorecept zdarma pro všechny účastníky kurzu (novinka 2023).
Od 2024 v ceně navíc k pití filtrovaná voda zn. Purezza (perlivá, neperlivá), pivo a cola.
Zážitek "2v1", kurz vaření + degustace až 12 druhů vín (Francie, Itálie, Morava - Uherek)
Sladkovodní ryby nejsou jenom kapr na Vánoce. Ryby se dají zpracovat mnoha zajímavými způsoby. Dovolte nám proto představit naše dnešní menu ala carte sestavené tak, abyste se za 5 hodin stali mistry rybích jídel. Řekneme si něco k nákupu a zpracování ryb a potom už roztočíme kolotoč chutí, ingrediencí, jednotlivých postupů a koření. Budeme ochutnávat tak dlouho, dokud to nebude top. Máte rádi výzvy? Teď jedna stojí před vámi. Ale určitě stojí za to! Dnes se naučíte zpracovat rybu do chutné a moderní podoby. Za toto menu by se nestyděla ani vyhlášená rybí bistra.
Pěna z uzených ryb s grilovanou zeleninou
Krémová rybí polévka s cuketou a limetkovou pěnou
Filet z candáta (příp. pstruha či lososa) se salátkem z červené čočky
Tvarohové knedlíčky s jahodami
Připravit dokonale vychucená jídla s tradičním dezertem navrch
Jak správně filetovat rybu
Jak připravit rybí vývar
Netradiční rybí předkrm
Lahodnou krémovou polévku
Filet z naší ryby s netradiční přílohou
Z běžně dostupných surovin připravit během krátké doby výborné menu
a mnoho dalších triků a postupů, které používají zkušení kuchaři
Jak dlouho: Začátek v 16.00, předpokládaný konec kolem 20.00.
Kde: V našem studiu na Korunní 115, Praha 3 – Vinohrady nebo na Husitské 56, Praha 3 - Žižkov.
S kým: Maximální počet účastníků je 16. Pracuje se ve dvojicích. Každá dvojice připravuje kompletní menu.
Za kolik: 3 300 Kč včetně DPH
SUROVINY
RECEPT pro každého
NÁPOJE v průběhu celého kurzu (welcome drink, filtrovaná voda zn. Purezza, domácí ledový čaj, cola, káva, čaj, víno, pivo)
ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská, italská, moravská vína (FR doporučená světovým sommelierem Cédricem Picot)
CERTIFIKÁT - po kurzu obdržíte upomínkový certifikát o absolvování kurzu
ZVÝHODNĚNÝ PRODEJ vína, nožů a dalšího kuchyňského náčiní
Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Rybí menu ala carte.
Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.