Řeznické steaky - 4 masa z lokálních farem

Řeznické steaky

3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM

Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: 1.3.2024
3600Kč
Luboš Rychvalský
DETAIL KURZU
Celodenní kurz Studené kuchyně

Studená kuchyně tradičně

HURÁ NA RAUT!

Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: 17.4.2024
3300Kč
Dušan Svoboda
DETAIL KURZU
Domácí jídelníčky

Rybí menu ala carte

RAČTE SI VYBRAT

Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Jakub Mužík
video recept
DETAIL KURZU
Domácí jídelníčky

Kuřecí menu ala carte

ZPRACUJEME KOMPLET KUŘE

Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 12.3.2024
3300Kč
Jakub Mužík
video recept
DETAIL KURZU
Domácí jídelníčky

Hovězí menu ala carte

ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON

Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Jakub Mužík
video recept
DETAIL KURZU
Zvěřina na talíři - SILNÉ, VÝRAZNÉ, DELIKÁTNÍ

Zvěřina na talíři

ČERNÁ, VYSOKÁ, PERNATÁ

Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Dušan Svoboda
DETAIL KURZU
OMÁČKY, maso a houskový knedlík… - NOVINKA!

Omáčky, maso a houskový knedlík

ZAČNĚTE OD ZÁKLADU

Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: 6.3.2024
3300Kč
Dušan Svoboda
DETAIL KURZU
Česká kuchyně podle M. D. Rettigové

M.D.Rettigová: Svíčková na smetaně, karlovarský knedlík

JAKO OD BABIČKY

Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč
Tomáš Rott
DETAIL KURZU

Registrace do newsletteru

:
benefit plus pluxee Edenred Benefity comgate platebni brana