ČESKÁ KUCHYNĚ


M. D. Rettigová: Tenderloin in Cream Sauce, Carlsbad Dumpling
JUST LIKE FROM GRANDMA
Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč


Svatomartinská husa
MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI
Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč


Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM
Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: 19.9.2023
3600Kč


Studená kuchyně
HURÁ NA RAUT!
Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč


Rybí menu ala carte
RAČTE SI VYBRAT
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 23.10.2023
3300Kč


Kuřecí menu ala carte
CO (NEJEN) DĚTI MILUJÍ
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 20.10.2023
3300Kč


Hovězí menu ala carte
ROASTBEEF, BORŠČ A BOURGUIGNON
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: 2.10.2023
3300Kč



Zvěřina na talíři
ČERNÁ, VYSOKÁ, PERNATÁ
Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: 4.10.2023
3300Kč
