ČESKÁ KUCHYNĚ


M. D. Rettigová: Tenderloin in Cream Sauce, Carlsbad Dumpling
JUST LIKE FROM GRANDMA
Kuchař: Tomáš Rott
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč


Svatomartinská husa
MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI
Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč


Řeznické steaky
3x MASO Z LOKÁLNÍCH FAREM
Kuchař: Luboš Rychvalský
Nejbližší termín: 14.4.2023
3300Kč


Studená kuchyně
HURÁ NA RAUT!
Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: Připravujeme
3 300Kč


Ryby od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
.jpg)

Kuřecí od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
.jpg)

Hovězí od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
.jpg)


Vepřové od A do Z
MENU JAK Z PARTESU
Kuchař: Jakub Mužík
Nejbližší termín: Připravujeme
2 900Kč
.jpg)

Zvěřina na talíři
ČERNÁ, VYSOKÁ, PERNATÁ
Kuchař: Dušan Svoboda
Nejbližší termín: 3.5.2023
3300Kč
