Termíny kurzů

22.4.2018   Cukrářská škola letních dortů – 2 lekcevolná místa

23.4.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)obsazeno

25.4.2018   Vegetariánská exkurzeobsazeno

26.4.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

28.4.2018   KÁVAvolná místa

2.5.2018   THAJSKO I. - úvodní kurzobsazeno

7.5.2018   THAJSKO I. - úvodní kurzposlední volná místa

9.5.2018   Sardinie - NOVINKA !volná místa

10.5.2018   Mexiko autentické - NOVINKA!poslední volná místa

11.5.2018   VIETNAMvolná místa

13.5.2018   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěvolná místa

14.5.2018   Pizza a focacciaobsazeno

15.5.2018   Pasta frescaobsazeno

16.5.2018   Indická kuchyněobsazeno

19.5.2018   KÁVAvolná místa

23.5.2018   Mořské rybyvolná místa

25.5.2018   Burgr a browniesposlední volná místa

27.5.2018   Food styling - špičková prezentace 3 jídelvolná místa

29.5.2018   Italské kuřevolná místa

30.5.2018   Libanonská kuchyněvolná místa

5.6.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)volná místa

6.6.2018   Losos, chřest, cheesecakevolná místa

11.6.2018   Peru – tak vaří potomci Inkůvolná místa

12.6.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

13.6.2018   Krevety, chobotnice, flambované palačinkyvolná místa

20.6.2018   VIETNAMvolná místa

23.6.2018   KÁVAvolná místa

25.6.2018   Burgr a browniesvolná místa

26.6.2018   Steak & Ratatouillevolná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy