Termíny kurzů

24.8.2020   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚobsazeno

26.8.2020   ITALSKÉ KUŘE - 1 kuře, 5 chodůvolná místa

27.8.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakobsazeno

28.8.2020   Asijské street food - ULICEMI ASIE volná místa

29.8.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněposlední volná místa

1.9.2020   ITALSKÉ DARY MOŘE A RYBY - naučte se jevolná místa

2.9.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodů obsazeno

3.9.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyobsazeno

4.9.2020   THAJSKO A MOŘE - ryba, krevety, další pecky, 4 chody poslední volná místa

5.9.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francie obsazeno

6.9.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnéobsazeno

6.9.2020   MACARONS VOILÁ - polibek Francievolná místa

7.9.2020   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚposlední volná místa

11.9.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouposlední volná místa

12.9.2020   DOMÁCÍ JÍDELNÍČKY RYBY - základy domácí kuchyněvolná místa

12.9.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě obsazeno

13.9.2020   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladké poslední volná místa

16.9.2020   Vegetariánsky s chutí - MODERNÍ, VÝTEČNÉ, BEZ LEPKUvolná místa

18.9.2020   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikaposlední volná místa

19.9.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-) obsazeno

20.9.2020   Asijské street food - ULICEMI ASIE volná místa

21.9.2020   OMÁČKY, MASO A HOUSKOVÝ KNEDLÍK - začněte od základuvolná místa

22.9.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyposlední volná místa

25.9.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steak volná místa

26.9.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

29.9.2020   ALFA OMEGA ITALSKÉ KUCHYNĚvolná místa

30.9.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutěvolná místa

2.10.2020   ÚVOD DO FRANCOUZSKÉ KUCHYNĚvolná místa

3.10.2020   INDICKÁ KUCHYNĚ - barvy a chutě obsazeno

4.10.2020   ASIJSKÉ FUSION - originální a nečekanévolná místa

4.10.2020   Stékaný dort - VAŠE SLADKÉ SLZY ŠTĚSTÍ:-)volná místa

6.10.2020   STEAK A VŠE ZE SVÍČKOVÉ - co muži můžouvolná místa

7.10.2020   Boloňské ragú a lasagnevolná místa

9.10.2020   LIBANON - 6 chodů, nej z arabské kuchyněvolná místa

10.10.2020   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutěposlední volná místa

11.10.2020   CROISSANTS - Francouzská snídaně u vás domavolná místa

12.10.2020   VIETNAM - čerstvé, voňavé, dostupnévolná místa

13.10.2020   PASTA FRESCA - kouzlo vlastních těstovin poslední volná místa

16.10.2020   KREVETY, CHOBOTNICE, FLAMBOVANÉ PALAČINKYvolná místa

17.10.2020   MINIDORTÍKY. Jako na svatbu.volná místa

17.10.2020   JIHOAMERICKÁ MASA – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

20.10.2020   SUSHI a japonská kuchyně, kurz přední japanoložkyvolná místa

21.10.2020   Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎASobsazeno

21.10.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničcevolná místa

23.10.2020   ZÁKLADNÍ TECHNIKY DEGUSTACE - Francie ve skleničcevolná místa

23.10.2020   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakobsazeno

24.10.2020   FRANCOUZSKÝ DORT - plný čokoládyvolná místa

25.10.2020   THAJSKO I. - domácí kari pasta, 5 chodůvolná místa

26.10.2020   BURGER A BROWNIES - tak chutná Amerikavolná místa

27.10.2020   KOHOUT NA VÍNĚ, ŽABÍ STEHÝNKA - vybrané delikatesyvolná místa

28.10.2020   Mořské ryby - SARDINKA, VLK I ĎASvolná místa

30.10.2020   ITALSKÁ RIZOTA A TELECÍ - krémové rizoto 100x jinakvolná místa

2.11.2020   STUDENÁ KUCHYNĚ - hurá na raut! volná místa

7.11.2020   TARTY A TARTALETKY – křehké, slané i sladkévolná místa

11.11.2020   Svatomartinská husa - MODERNÍ PŘÍSTUP K TRADICI volná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy

Registrace do newsletteru

: