Termíny kurzů

5.9.2018   Burger a browniesvolná místa

6.9.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůposlední volná místa

7.9.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakposlední volná místa

9.9.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůvolná místa

10.9.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)obsazeno

11.9.2018   SUSHI a japonská kuchyněobsazeno

12.9.2018   Indická kuchyněvolná místa

14.9.2018   Základy degustace - jak porozumět vínu?volná místa

15.9.2018   Tour de France vinařskými regionyvolná místa

16.9.2018   VIETNAMvolná místa

21.9.2018   Italské dary moře a rybyvolná místa

22.9.2018   Moje první menu "baví mě zdraví" ...A DĚTI VAŘÍvolná místa

23.9.2018   Pasta fresca - čerstvé těstovinyvolná místa

28.9.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz, 5 chodůvolná místa

2.10.2018   Úvod do francouzské kuchyněvolná místa

3.10.2018   Francouzský dortvolná místa

4.10.2018   Pizza a focacciavolná místa

6.10.2018   Asijské fusion - originální a nečekané!volná místa

8.10.2018   Mořské rybyvolná místa

9.10.2018   SUSHI a japonská kuchyněvolná místa

10.10.2018   Krevety, chobotnice, flambované palačinkyvolná místa

13.10.2018   Libanonská kuchyněvolná místa

16.10.2018   Boloňské ragú a lasagnevolná místa

19.10.2018   Steak a vše ze svíčkové - CO MUŽI MŮŽOUvolná místa

20.10.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steakvolná místa

21.10.2018   Základy degustace - jak porozumět vínu?volná místa

26.10.2018   Tour de France vinařskými regionyvolná místa

27.10.2018   VIETNAMvolná místa

28.10.2018   OMÁČKY, maso a houskový knedlík…poslední volná místa

31.10.2018   Kaštanový dort a čokoládové glazévolná místa

5.11.2018   Jednodenní kurz studené kuchyněvolná místa

7.11.2018   KOHOUT na víně, žabí stehýnkavolná místa

10.11.2018   Svatomartinská husavolná místa

11.11.2018   Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karameluvolná místa

17.11.2018   Mexiko autentické - NOVINKA!volná místa

VytisknoutZobrazit všechny kurzy