Termíny kurzů

23.2.2018   Vegetariánsky a navíc chutně OBSAZENO

26.2.2018   VIETNAM OBSAZENO

27.2.2018   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě OBSAZENO

28.2.2018   OMÁČKY, maso a houskový knedlík… OBSAZENO

2.3.2018   Tex-Mex, typický americký jihozápad

5.3.2018   Krevety, chobotnice, flambované palačinky OBSAZENO

6.3.2018   Italské kuře OBSAZENO

12.3.2018   Indická kuchyně OBSAZENO

14.3.2018   Jednodenní kurz studené kuchyně OBSAZENO

15.3.2018   Mořské ryby OBSAZENO

16.3.2018   VIETNAM

18.3.2018   Modelování z cukrové hmoty – JARNÍ DORT

19.3.2018   ROČNÍ KLUB 2018 (zaplacení celé částky)

20.3.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak OBSAZENO

21.3.2018   Francouzský DORT OBSAZENO

22.3.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz OBSAZENO

24.3.2018   KÁVA

26.3.2018   THAJSKO II. pokračování

27.3.2018   Umění SUSHI OBSAZENO

28.3.2018   KOHOUT na víně, žabí stehýnka… - NOVINKA !

29.3.2018   PSTRUH, LÍN, OKOUN

3.4.2018   Burgr a brownies OBSAZENO

4.4.2018   Čokoládové pralinky a Makronky

7.4.2018   RAW FOOD

9.4.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

10.4.2018   Umění SUSHI

11.4.2018   Italské dary moře a ryby

12.4.2018   Steak & Ratatouille

13.4.2018   Salsa bar: Party kurz, kurikulum moderního teenagera

17.4.2018   Úvod do francouzské kuchyně

18.4.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz OBSAZENO

19.4.2018   Umění SUSHI

23.4.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)

25.4.2018   Vegetariánská exkurze

26.4.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

28.4.2018   KÁVA

2.5.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

9.5.2018   Sardinie - NOVINKA !

10.5.2018   Mexiko autentické - NOVINKA!

11.5.2018   VIETNAM

14.5.2018   Pizza a focaccia

15.5.2018   Pasta fresca

16.5.2018   Indická kuchyně

19.5.2018   KÁVA

23.5.2018   Mořské ryby

29.5.2018   Italské kuře

6.6.2018   Losos, chřest, cheesecake

11.6.2018   Peru – tak vaří potomci Inků

23.6.2018   KÁVA

VytisknoutZobrazit všechny kurzy