Termíny kurzů

18.10.2017   VIETNAM OBSAZENO

21.10.2017   KÁVA

23.10.2017   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě OBSAZENO

24.10.2017   Francouzský DORT

31.10.2017   Krevety, chobotnice, flambované palačinky

6.11.2017   THAJSKO I. - úvodní kurz OBSAZENO

7.11.2017   Indická kuchyně OBSAZENO

8.11.2017   M.D.Rettigová - Svíčková na smetaně, Karlovarský knedlík

13.11.2017   KOHOUT na víně, žabí stehýnka… - NOVINKA !

14.11.2017   Mořské ryby

22.11.2017   Italské dary moře a ryby

25.11.2017   KÁVA

4.12.2017   THAJSKO II. pokračování

5.12.2017   CROISSANTS A BRIOŠKY

16.12.2017   KÁVA

15.1.2018   Umění SUSHI

16.1.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

17.1.2018   Steak & Ratatouille

20.1.2018   KÁVA

22.1.2018   ROČNÍ KLUB 2018 (zaplacení celé částky)

23.1.2018   Alfa - Omega italské kuchyně

24.1.2018   Čokoládové pralinky a Makronky

25.1.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

29.1.2018   VIETNAM

30.1.2018   Indická kuchyně

31.1.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

5.2.2018   Burgr a brownies

6.2.2018   M.D.Rettigová - Svíčková na smetaně, Karlovarský knedlík

7.2.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

12.2.2018   Umění SUSHI

14.2.2018   Steak & Ratatouille

17.2.2018   KÁVA

20.2.2018   Úvod do francouzské kuchyně

21.2.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)

26.2.2018   VIETNAM

27.2.2018   ODPALOVANÉ TĚSTO - větrníky, věnečky a labutě

28.2.2018   OMÁČKY, maso a houskový knedlík…

6.3.2018   Italské kuře

7.3.2018   Umění SUSHI

12.3.2018   Indická kuchyně

14.3.2018   Jednodenní kurz studené kuchyně

15.3.2018   Mořské ryby

18.3.2018   Modelování z cukrové hmoty – JARNÍ DORT

20.3.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

21.3.2018   Francouzský DORT

22.3.2018   THAJSKO I. - úvodní kurz

26.3.2018   THAJSKO II. pokračování

27.3.2018   Umění SUSHI

28.3.2018   KOHOUT na víně, žabí stehýnka… - NOVINKA !

29.3.2018   PSTRUH, LÍN, OKOUN

3.4.2018   Burgr a brownies

4.4.2018   Čokoládové pralinky a Makronky

11.4.2018   Italské dary moře a ryby

12.4.2018   Steak & Ratatouille

17.4.2018   Úvod do francouzské kuchyně

25.4.2018   Vegetariánská exkurze

26.4.2018   Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

14.5.2018   Pizza a focaccia

15.5.2018   Pasta fresca

23.5.2018   Mořské ryby

23.5.2018   TARTS A TARTLETS – francouzské křehké koláče (sladké a slané)

29.5.2018   Italské kuře

6.6.2018   Losos, chřest, cheesecake

VytisknoutZobrazit všechny kurzy