Cédric o společných ochutnávkách vždy říká to stejné:
"Partage, plaisir, emotion." - "Podělit se, potěšit se, s emocemi."
VZDĚLÁVÁNÍ PRO HORECA (RESTAURACE, HOTELY, PRODEJCI VÍNA ATP.)
![]() |
UMĚT HOVOŘIT O VÍNĚ A VĚDĚT, JAK HO NEJLÉPE PRODAT. Povídání, školení a workshopy pro gastro personál přizpůsobené konkrétní situaci a potřebě. |
1. Techniky degustace vína
Jak správně degustovat víno a zapojit při tom všechny smysly.
-
Základy používání smyslů k degustaci
-
Techniky degustace
-
Porozumění vínu a umění víno popsat
2. Nezbytné dovednosti při servírování vína a ostatního alkoholu (teplota, volba sklenice, dekantování apod.)
-
Jak nejlépe prodávat produkt.
-
Jak do prodeje správně zapojit emoce.
3. Znalosti o víně, předpoklad prodeje
Jak překvapovat zákazníky díky znalosti.
- Francouzská vinice a další významné vinařské oblasti (základní charakteristiky)
- Druhy vína a jejich výroba
- Ostatní druhy alkoholu (koňak, likér a další)
- Prodejní slovník při práci s vínem (pro restaurace, pro vinotéky)
4. Správné párování vína s jídlem
Více než 20 let zkušeností ze světa prvotřídní gastronomie.
- Příbuzné odrůdy vína a základní pravidla jejich párování s jídlem
- Jak správně připravit vinný lístek k menu restaurace
- Proč by se k nám měl zákazník vracet - harmonie kuchyně a vinného sklepa
PORADENSTVÍ pro HORECA (restaurace, hotely, prodejci vína atp.)
PROMOTION PRO HORECA (RESTAURACE, HOTELY, PRODEJCI VÍNA ATP.)
SÍLA DOPORUČENÍ A UMĚNÍ MLUVIT O VÍNĚ Komunikace a slovník sommeliera, který přesvědčí i prodá |
S úctou a pokorou k vašemu podnikání a upřímným přáním pomoci se na vás těší
VAŠÍ POPTÁVKU NÁM KLIDNĚ SVĚŘTE:
NA EMAIL: petr@olakala.cz
TELEFONICKY: 602 305 970
(Mgr. Petr Rýdl)
Jakmile si společně vyjasníme zadání, připravíme cenovou i termínovou nabídku služeb. Součástí nabídky bude i tlumočení při osobním jednání. Pobyt Cédrica Picota v České republice je v současnosti omezený (1 týden měsíčně), proto předem upozorňujeme na možnost delších termínů při zvýšené poptávce.