SUPER KURZ! Dary moře po Italsku

Italské ryby a mušle - NAUČTE SE JE!

Jak poznat a kde koupit čerstvé mušle a ryby?

Jak připravit šťavnatou rybu pro celou rodinu?

Naučte se připravovat ryby a mořské plody jako italští mistři kuchaři.

A co sépie, i ta může být měkoučká a velmi chutně připravená.

.

 

BEZVA CENA! Mořský jazyk, Monk fish, Makrela, Hejk - součástí je i výuka filetování a vykošťování - JEDINÝ NA ČESKÉM TRHU!

Mořské ryby - ZAMĚŘENO NA RYBU, naučíte se filetovat

Čerstvá ryba má vonět po moři!

Mořský jazyk, Monk fish a Makrela.

Prvotřídní a čerstvé ryby moře se u nás naučíte čistit,  filetovat, zbavit kostí a uvařit.

Aby vynikla jemná chuť ryby a zůstala zachována delikátní struktura masa, použijeme jednoduché kuchařské úpravy.
Budeme je opékat na pánvi, vařit v páře, péct v troubě.

 

Úprava na různé způsoby Krevety, chobotnice, flambované palačinky

Krevety, chobotnice, flambované palačinky - JEMNÉ CHUTĚ V DOKONALÉM MENU

Jak poznat v obchodě čerstvé krevety?
Můžu je koupit mražené?
Proč jsou některé růžové a některé šedé?
Kterak z nich připravit laskominu, kterou jsme nedávno jedli na dovolené u moře?
Na všechny tyto a mnoho dalších otázek Vám odpovíme během našeho mořského kurzu.