Připravujeme
2 900Kč

Šéfkuchař

Yazan Manjah

Yazan Manjah

Jeho kořeny sahají na Střední východ, v Čechách se však za 17 let dobře zabydlel. Gastronomii a vaření se věnuje celý svůj život, zásadním impulsem pak pro něj byla účast v českém Masterchefovi, která ho nasměrovala k profesionální gastronomii.

Yazan mimo jiné působil v pražské restauraci Home Kitchen, dále vařil jako šéfkuchař v úspěšném bistru Jam and Co, které se zaměřuje na Asijské Fusion a poslední dva roky se věnuje lektorské činnosti. Právě asijská kuchyně je Yazanovi blízká, své první kari uvařil jednoduše odhadem. Podobně tak libanonská kuchyně je jeho nezapomenutelnou "rodnou vzpomínkou", která se nikdy neomrzí:-). Kreativita spojená s vášní a láskou k vaření jsou jeho vkladem do našich kurzů v Ola Kala. 

Yazan vede kurzy v češtině nebo angličtině.

V Ola Kala vede kurzy: Thajsko I. a II., Vietnam, Asijské Fusion, Libanonská kuchyně, Jihoamerická masa, Indie a další

Thajsko II. pokračování - NA PŘÁNÍ KLIENTŮ

Thajsko II. pokračování - NA PŘÁNÍ KLIENTŮ

Pravá thajská kuchyně – pokračování.
Rozšiřte si paletu pravých receptů na thajská jídla.
Světově známý salát ze zelené papáji – NAUČÍTE SE JEJ!           
Ukážeme Vám exotickou marinádu na maso.
Začněte používat další druhy thajských kari past (červená, matsanam) a mnoho dalších asijských potravin, koření a pochutin.

TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 1x za pololetí!

Charakteristika kurzu

Na četná přání klientů jsme vypsali druhý díl kurzu thajské kuchyně pod vedením prvotřídní thajské kuchařky a lektorky Keng.

V této lekci si prohloubíte získané dovednosti a kulinářské triky při vaření thajské kuchyně.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Thajsko II. je navazujícím kurzem na velmi populární a žádaný kurz Thajsko I. – úvodní lekce. Z tohoto důvodu je výhodou, pokud absolvujete nejdříve Thajsko I. a poté se přihlásíte na Thajsko II – pokračování.

Co budeme vařit

Kuřecí satay s arašídovou omáčkou (Kai Sate)

Salát ze zelené papáji se sušenými krevetkami (Som Tam)

Skleněné nudle s hovězím Flank steakem (Phad Kee Mao Neur)

Jasmínová rýže

Banánový dezert v tenkém těstě (Banana Roti)

 Naučíme vás

  • netradičně pracovat s arašídy

  • marinádu z kokosového mléka a kari

  • šťavnaté kuřecí špízy

  • připravit pikantní skleněné nudle

  • zpracovat banán do podoby křupavého dezertu

a mnoho dalších triků a postupů, které používají thajští kuchaři

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje

Suroviny

Přípravu receptur

Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz THAJSKO II. pokračování.

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

Thajsko ii.Thajsko ii.Thajsko ii.Thajsko ii.

Autentické fotografie z kuzu

Thajsko II.