THAJSKO

Thajsko I. úvodní lekce - NEJPOPULÁRNĚJŠÍ!

Pravá thajská kuchyně! Citronová tráva, galangal, thajské karí– s těmito a dalšími surovinami se seznámíte na kurzu.
Ukážeme Vám, jak používat kokosové mléko a mnoho dalších asijských potravin.
Naučíme Vás vařit jídla, která znáte z exotické dovolené nebo restaurace.

Autentické fotografie z kurzu zde.

Budete překvapeni, jak rychlá je příprava thajských delikates.

Termíny:

  • 16.1.2018 - THAJSKO I. - úvodní kurz
    Začátek kurzu: 16:00
    OBSAZENO 2 900,-
  • 25.1.2018 - THAJSKO I. - úvodní kurz
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 7.2.2018 - THAJSKO I. - úvodní kurz
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 22.3.2018 - THAJSKO I. - úvodní kurz
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

Charakteristika kurzu

Toto je úvodní kurz do thajské kuchyně. Naučíme vás připravovat chutná, jednoduchá thajská jídla, kterými oslníte rodinu i přátele. Začátečníky i pokročilé zasvětíme do mnoha tajů thajské kuchyně.

Kurzy thajské kuchyně jsou vedeny zkušenou a éterickou šéfkuchařkou restaurace Zebra Asian Noodle Bar, paní Keng.

Během kurzu se seznámíte a naučíte tipy a triky, které používají přímo v Thajsku a tím docílíte originálních a vynikajících chutí a kombinací.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Na tuto lekci vaření volně navazuje kurz THAJSKO II - pokračování.

Co budeme vařit

  • Kang Khew Wan Neur (hovězí maso s Green curry)
  • Popia Tod (thajské jarní závitky)
  • Tom Kah Koong (krevetová polévka s kokosovým mlékem)
  • Phad Thai Kai (rýžové nudle s kuřecím masem)
  • Jasmínová rýže

thajská kuchyně i thajská kuchyně i thajská kuchyně i

thajská kuchyně ii thajská kuchyně ii

Naučíme vás

  • pracovat se zeleninou jako v Thajsku,
  • dochucovat pokrmy exotickými pochutinami, (rybí a ústřicovou omáčku, sojovou omáčku, sladkou chilli omáčku, kari pasty aj.)
  • krájet zeleninu a masa asijským způsobem
  • manipulovat s ultratenkými platy těsta na závitky
  • používat pánev WOK (důkladně ji rozpálit...)
  • správně smažit ve vysoké vrstvě oleje
  • vybírat a servírovat vhodné víno k jednotlivým exotickým chodům
  • a další tipy a triky asijských profesionálů

Šéfkuchařka

šéfkuchařka - keng

Keng

  • Kuchařkou se vyučila v Thajsku. V ČR žije od roku 2005.
  • V současné době šéfuje dvěma restauracím Zebra Asian Noodle Bar v centru Prahy.
  • Jídlo a vaření je jejím koníčkem. Miluje kontakt s lidmi a vyučování vaření.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek vždy v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte naši THAJSKOU KUCHYNI I. - úvodní lekce.

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Termíny:

  • 16.1.2018 - THAJSKO I. - úvodní kurz
    Začátek kurzu: 16:00
    OBSAZENO 2 900,-
  • 25.1.2018 - THAJSKO I. - úvodní kurz
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 7.2.2018 - THAJSKO I. - úvodní kurz
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 22.3.2018 - THAJSKO I. - úvodní kurz
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca