Steak & Ratatouille

Steak&Ratatouille - OBLÍBENÝ MEZI MUŽI!

Máte rádi pořádný kus masa?
Chcete poznat tajemství přípravy šťavnatého steaku?
Naučte se připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house.
Poznejte Ratatouille!

Autentické fotografie z kurzu zde.

Termíny:

  • 17.1.2018 - Steak & Ratatouille
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 14.2.2018 - Steak & Ratatouille
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 12.4.2018 - Steak & Ratatouille
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

Co budeme vařit a ochutnávat?

  • Jehněčí kotletky s bylinkovou krustou
  • Steak z jihoamerické vyzrálé svíčkové,  ratatouille, gratinované brambory
  • Sorbet se sektem a vodkou

 

 

Naučíme Vás

  • upravovat křehké minutkové maso
  • tajemství přípravy šťavnatých steaků
  • zapékat (gratinovat) brambory
  • vytvořit rychlý osvěžující dezert

  

michal nikodemMichal Nikodem

Vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok sbíral inspiraci v rámci francouzské a italské kuchyně na hotelové škole v Brixenu, kde získal evropský výuční list na kuchaře. Poté pracoval jako kuchař v mezinárodní síti restaurací „The Smollensky´s“ v Londýně a také v hotelu Savoy***** v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně. Jeho koníčkem je navíc cukrařina. Neustále se vzdělává a udržuje krok s moderními světovými trendy v gastronomii.

Dalších kulinářských oblastí, o kterou se zajímá, je profesionální FOOD STYLING. Mezi jeho významné klienty patří firmy Unilever (značky Hellmann´s, Rama...), vydavatelství Sanoma aj.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno z doporučení sommeliéra).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz vaření STEAKU

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Termíny:

  • 17.1.2018 - Steak & Ratatouille
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 14.2.2018 - Steak & Ratatouille
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 12.4.2018 - Steak & Ratatouille
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca