Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak

Poznejte jihoamerická masa!
Rib eye steak
Flank steak
Tyto laskominy se u nás naučíte dokonale uvařit!

Autentické fotografie z kurzu zde.

Termíny:

  • 3.10.2017 - Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

Charakteristika kurzu

V nabitém odpolední kurzu budeme používat prvotřídní suroviny a naučíme vás uvařit vynikající lahůdky. Svým kuchařským uměním překvapíte i ty nejnáročnější labužníky.Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků kurzu se věnujeme všem.

Co budeme vařit

  • Flank steak v kořeněné limetkové marinádě v tortille s lehkým listovým salátem
  • Rib eye steak s pepřovou omáčkou, restovanou středozemní zeleninou
  • Variace pěny z bílé a tmavé čokolády s coulis z lesních plodů

Naučíme vás

  • pracovat s prvotřídním masem
  • připravit steak „medium“, „rare“ nebo „well done“ jako ve steak house
  • základy skladování masa
  • marinování masa

a další tipy a triky profesionálů

 

jihoamerická masa jihoamerická masa jihoamerická masa jihoamerická masa

 

 

michal nikodemMichal Nikodem

Vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok sbíral inspiraci v rámci francouzské a italské kuchyně na hotelové škole v Brixenu, kde získal evropský výuční list na kuchaře. Poté pracoval jako kuchař v mezinárodní síti restaurací „The Smollensky´s“ v Londýně a také v hotelu Savoy***** v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně. Jeho koníčkem je navíc cukrařina. Neustále se vzdělává a udržuje krok s moderními světovými trendy v gastronomii.

Dalších kulinářských oblastí, o kterou se zajímá, je profesionální FOOD STYLING. Mezi jeho významné klienty patří firmy Unilever (značky Hellmann´s, Rama...), vydavatelství Sanoma aj.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení
OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz JIHOAMERICKÁ MASA

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Termíny:

  • 3.10.2017 - Jihoamerická masa – Flank steak, Rib eye steak
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca