Burgr a brownies - NOVINKA!

Burgr a brownies - RECEPT DOVEZENÝ Z AMERIKY!

Hamburg může být prvotřídní delikatesou.
I přesvědčení odpůrci hamburgrů se budou olizovat!
Poznejte umění přípravy šťavnatého masa, křupavých housek a domácí majonézy.
To vše a mnohem víc se na tomto kurzu naučíte.

Autentické fotografie z kurzu zde.

Termíny:

  • 19.9.2017 - Burgr a brownies
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 450,- Přihlásit se

Charakteristika kurzu

TENTO   KURZ   VYPISUJEME   MAX.  1x za rok!

V této lekci se zaměříme na přípravu prvotřídního hambrurgru, nadýchané křupavé housky, domácí majonézy a čokoládového brownies.

Recept na housku, na maso a jeho úpravu a na brownies přivezl lektor, Michal Nikodem ze své měsíční cesty po USA. Jeho výlet za poznáním americké gastronomie začal v Kansas city, ve státě Misuri, které je proslulé svým hovězím masem a pěstováním zeleniny. Poté pokračoval přes Colorado do Nevady a Las Vegas. Vyzkoušel burgry jak v různých restauracích řetězcového typu, tak i v malých zapadlých soukromých burgrárnách. Z kurzu vaření si odnesl dovednosi, o které se s Vámi podělí. Naučí Vás připravit šťavnatý hamburg plný barev a chutí.

Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků se věnujeme všem.

burgr a brownies burgr a brownies burgr a brownies burgr a brownies 

Co budeme vařit

  • Hamburgr
  • domácí housku
  • netradiční dipy a toppingy do burgrů
  • pečené brambory s bylinkami
  • domácí majonézu a z ní různě ochucené dipy a omáčky
  • šťavnaté brownies plné čokolády

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři

Šéfkuchař

michal nikodemMichal Nikodem

Vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok sbíral inspiraci v rámci francouzské a italské kuchyně na hotelové škole v Brixenu, kde získal evropský výuční list na kuchaře. Poté pracoval jako kuchař v mezinárodní síti restaurací „The Smollensky´s“ v Londýně a také v hotelu Savoy***** v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně. Jeho koníčkem je navíc cukrařina. Neustále se vzdělává a udržuje krok s moderními světovými trendy v gastronomii.

Dalších kulinářskou oblastí, o kterou se zajímá, je profesionální FOOD STYLING. Mezi jeho významné klienty patří firmy Unilever (značky Hellmann´s, Rama...), vydavatelství Sanoma aj.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nealkoholické nápoje na uhašení vaší žízně (voda,  káva, čaj)
  • zapůjčení zástěry

WELCOME DRINK – sklenička vína na úvod kurzu
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Burg a Brownies!

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Termíny:

  • 19.9.2017 - Burgr a brownies
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 450,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca