Burgr a brownies - NOVINKA!

Burgr a brownies - RECEPT DOVEZENÝ Z AMERIKY!

Hamburg může být prvotřídní delikatesou.
I přesvědčení odpůrci hamburgrů se budou olizovat!
Poznejte umění přípravy šťavnatého masa, křupavých housek a domácí majonézy.
To vše a mnohem víc se na tomto kurzu naučíte.

Autentické fotografie z kurzu zde.

Termíny:

  • 3.4.2018 - Burgr a brownies
    Začátek kurzu: 16:00
    OBSAZENO 2 450,-

Charakteristika kurzu

TENTO   KURZ   VYPISUJEME   MAX.  1x za rok!

V této lekci se zaměříme na přípravu prvotřídního hambrurgru, nadýchané křupavé housky, domácí majonézy a čokoládového brownies.

Recept na housku, na maso a jeho úpravu a na brownies přivezl lektor, Michal Nikodem ze své měsíční cesty po USA. Jeho výlet za poznáním americké gastronomie začal v Kansas city, ve státě Misuri, které je proslulé svým hovězím masem a pěstováním zeleniny. Poté pokračoval přes Colorado do Nevady a Las Vegas. Vyzkoušel burgry jak v různých restauracích řetězcového typu, tak i v malých zapadlých soukromých burgrárnách. Z kurzu vaření si odnesl dovednosi, o které se s Vámi podělí. Naučí Vás připravit šťavnatý hamburg plný barev a chutí.

Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. Díky malému počtu účastníků se věnujeme všem.

burgr a brownies burgr a brownies burgr a brownies burgr a brownies 

Co budeme vařit

  • Hamburgr
  • domácí housku
  • netradiční dipy a toppingy do burgrů
  • pečené brambory s bylinkami
  • domácí majonézu a z ní různě ochucené dipy a omáčky
  • šťavnaté brownies plné čokolády

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři

Šéfkuchař

Vasek sulc

Václav Šulc

Vašek od malička snil o práci v gastronomii. Už jako malý se motal babičce pod nohama a chtěl, aby mohl přidat ruku k dílu. Ve druhém ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze - restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha. Po škole získal místo kuchaře v té době nové restauraci Divinis, kde se poté vypracoval do pozice Chef de Partie. Jeho další cesta poznávání gastronomického umění vedla do Itálie, kde byl na stáži v malém městečku Savigno 30 kilometrů od Bologně, kde pracoval v restauraci Amerigo 1934, která se vyznačovala typickou místní kuchyní. Dosažené znalosti pak zužitkoval při otevření restaurace Luka Lu, kde pracoval jako šéfkuchař. Poté se rozhodl studovat na VŠ hotelové v Praze, při které začal vést kurzy vaření, kterých dosud odlektoroval více než tisíc. Účastnil se též natáčení pořadu o vaření pro ČT „Vše o vaření“. Poté se věnoval vedením obchodu s italskými potravinami Wine food market. V současnosti vede projet zavádění čerstvých  convenience výrobků pro jeden s obchodních řetězců v ČR.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nealkoholické nápoje na uhašení vaší žízně (voda,  káva, čaj)
  • zapůjčení zástěry

WELCOME DRINK – sklenička vína na úvod kurzu
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Burg a Brownies!

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Termíny:

  • 3.4.2018 - Burgr a brownies
    Začátek kurzu: 16:00
    OBSAZENO 2 450,-

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca