Připravujeme
2 450Kč

Šéfkuchař

Václav Šulc

Václav Šulc

Vašek od malička snil o práci v gastronomii. Už jako malý se motal babičce pod nohama a chtěl, aby mohl přidat ruku k dílu...

 

Ve druhém ročníku střední školy skočil rovnou do nejlepší kuchyně v Praze - restaurace Alcron, hotelu Radisson SAS Praha. Po škole získal místo kuchaře v té době nové restauraci Divinis, kde se poté vypracoval do pozice Chef de Partie. Jeho další cesta poznávání gastronomického umění vedla do Itálie, kde byl na stáži v malém městečku Savigno 30 kilometrů od Bologně, kde pracoval v restauraci Amerigo 1934, která se vyznačovala typickou místní kuchyní. Dosažené znalosti pak zužitkoval při otevření restaurace Luka Lu, kde pracoval jako šéfkuchař. Poté se rozhodl studovat na VŠ hotelové v Praze, při které začal vést kurzy vaření, kterých dosud odlektoroval více než tisíc. Účastnil se též natáčení pořadu o vaření pro ČT „Vše o vaření“. Dále se věnoval vedením obchodu s italskými potravinami Wine food market. V současnosti vede projet zavádění čerstvých  convenience výrobků pro jeden s obchodních řetězců v ČR.

Vašek vede kurzy v češtině.

V Ola Kala vede kurzy: Italská Alfa Omega, Italské kuře, Italské ryby a mušle, Pasta Fresca, Pizza & focaccia, Rizoto a italské telecí, Boloňská omáčka a lasagne, Burger & brownies, Indie a další

Burgr a brownies - NOVINKA!

Burger a brownies - TAK CHUTNÁ AMERIKA

Burger může být nuda nebo dobrodružství. My se společně přikloníme k tomu druhému:-)

I přesvědčení odpůrci mletého se budou olizovat!

Připravíme si buffalo wings,  pořádný burger,  nadýchanou housku , karamelizovanou cibulku, domácí majonézu. a šťavnaté brownies.

Kdo to všechno sní, je král:-)

 

 

Charakteristika kurzu

V této lekci si připravíme prvotřídní Burger s velkým B, nadýchanou housku, domácí majonézu a čokoládového brownies.

Kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé. 

Co budeme vařit

Buffalo wings jako předkrm

Pečené brambory s bylinkami

Pořádný burger

Domácí housku

Domácí majonézu a karamelizovanou cibulku

Šťavnaté brownies plné čokolády

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální kuchaři

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 19:30-20:00. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

Cena obsahuje

Suroviny

Přípravu receptur

Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN – francouzská vína doporučená sommelierem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Burger a Brownies!

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

burgr a browniesburgr a browniesburgr a browniesburgr a brownies

Autentické fotografie z kurzu