Zuzana Kováč

Zuzana Kováč

Vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě a 2 roky se věnovala výuce hry na klavír na ZUŠ v Ostravě a Rychvaldě. Odmalička snila o tom, že bude paní učitelkou. V Praze vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy obor český jazyk a hudební výchova. Krátce učila na základní škole a gymnáziu, poté soukromě cizince. Mámě v kuchyni pomáhala snad od pěti let, kdy pro tátu upekla svůj první štrůdl. Postupně se začala zajímat o to, jak připravit chutné jídlo zdravěji, z čerstvých surovin, bez spousty cukru, i v bezlepkové variantě. Své kuchařské dovednosti a znalosti rozšiřuje v našem ateliéru Ola Kala již od roku 2011, kde pravidelně navštěvuje kurzy české i mezinárodní kuchyně. V současné době vaří hlavně svému dvouletému synovi a největší pochvalou pro ni je, když právě jemu (a manželovi samozřejmě:-)) její zdravé jídlo chutná. A doufá, že pro něj nadchne další děti a jejich rodiče.

 

Kurzy které vede