Vdolky, koblihy, pirohy

Vdolky, koblihy, pirohy - SLADKÉ i SLANÉ!

Bojíte se kynutého těsta?
Přijďte na tento kurz a naučíme vás, jak si sami můžete vyrobit domácí vdolky, koblihy a pirohy. Z jednoho druhu těsta vykouzlíte slané a sladké pochoutky.
Navíc si ukážeme výrobu fondánové polevy na americké koblížky DONUTS.
Když víte jak na to, je to snadné!

Termíny:

  • 15.10.2017 - Vdolky, Koblihy, Pirohy
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 450,- Přihlásit se

TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 1x za rok!

Další termín bude na podzim 2018

Charakteristika kurzu

V tomto kurzu si osvojíte výrobu kynutého těsta (sladkého i slaného) a jeho plnění a smažení.

Samozřejmostí je výuka přípravy náplní a používání koření a alkoholu, tak abyste docílili originálních a vynikajících chutí a kombinací.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé a volně navazuje na všechny lekce vaření o kynutých těstech.

Co budeme vařit

  • Vdolky se švestkovými povidly, tvarohem a šlehačkou
  • Koblihy plněné džemem
  • Koblížky obalované ve skořici
  • Donuts s fondánovou polevou
  • Pirohy se slanou náplní

vdolky, koblihy, pirohy vdolky, koblihy, pirohy vdolky, koblihy, pirohy vdolky, koblihy, pirohy Vdolky, koblihy, pirohy

Naučíme vás

  • pracovat s čerstvým droždím a vytvořit kvásek
  • vybrat správnou mouku s vysokým obsahem lepku, vhodnou na kynutá těsta
  • vyrobit jemné kynuté těsto (slané, sladké)
  • smažit kynuté těsto
  • náplně do pirohů
  • doladit kořením a alkoholem náplně do koblížků a na vdolky
  • fondánovou polevu na polévání donuts

a mnoho dalších triků a postupů, které používají profesionální cukráři

Šéfkuchařka

Hana konečnáHana Konečná

Pochází z Českých Budějovic, kde se vyučila cukrářkou. Několik let působila v cukrářské výrobně, kde získala dovednosti při výrobě klasických cukrárenských dortů, dezertů, těst, štrůdlů… Poté pracovala hotelu Malý pivovar v Č. B., v hotelu Parkhotel v Hluboké nad Vltavou. Od roku 2004 je na pozici šéfcukrářky v prestižní pražské restauraci Coda v hotelu ARIA *****.

Kromě cukrařiny má ráda přípravu studené kuchyně a umění sushi. Jako správná cukrářka má velmi ráda prvotřídní dezerty a sladkosti.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 250 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).
  • ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
  • OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommeliérem
  • CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz Vdolky, koblihy a pirohy. Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Termíny:

  • 15.10.2017 - Vdolky, Koblihy, Pirohy
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 450,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca