Požadovaný text nenalezen. ITALSKÁ - Kurzy vaření a pečení - KURZY PRO VEŘEJNOST - Kurzy vaření | Škola vaření Ola Kala Praha
Boloňská omáčka a lasagne

Boloňské ragú a lasagne

DOKONALÉ MENU

Nejoblíbenější italská omáčka. Boloňská!
Naučíte se zaručeně pravý recept. Omáčku můžete použít na běžné těstoviny nebo také na vynikající lasagne.
Připravíme si severoitalskou verzi lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem.
I tento kurz je nabitý italskými dobrotami, kterými se budete moct všude chlubit.

TENTO KURZ VYPISUJEME MAX. 2x za rok!
 

DETAIL KURZU
Rizoto a italské telecí maso

Italská rizota a telecí maso

KRÉMOVÉ RIZOTO 100x JINAK

Umíte připravit pravá italská krémová rizota?
Jejich příprava je velmi jednoduchá!
Stejně tak i úprava telecího masa po italsku.
 

 

DETAIL KURZU
Sardinie - NOVINKA !

Sardinie = jiná Itálie

OCHUTNÁTE, OCENÍTE

Poznejte jedinečnost a rozmanitost sardské kuchyně.

Sardinie je slunce, pláže a Pecorino na mnoho způsobů.

Čerstvá salsiccia, pečené těstoviny fregola, chobotničky, sardský chléb.

Typická kotlíková metoda vaření.

Sardská kuchyně se nerovná kuchyně italská, ale chutná taky skvěle!

DETAIL KURZU
Italské kuře

Italské kuře

1 KUŘE = 4 JÍDLA, NAUČTE SE HO PORCOVAT

Budete překvapeni, co všechno se dá vytvořit z celého kuřete.
Na tomto kurzu se naučíte kuře „rozebrat“ na části a každou z nich beze zbytku zpracovat na vynikající laskominu.
Z prsou připravíme šťavnatý steak, ze stehen rolády, jatýrka použijeme do těstovin a z kostí uvaříme silnou polévku.

 

DETAIL KURZU
Dary moře po Italsku

Italské ryby a mušle

NAUČTE SE JE!

Jak poznat a kde koupit čerstvé mušle a ryby?

Jak připravit šťavnatou rybu pro celou rodinu?

Naučte se připravovat ryby a mořské plody jako italští mistři kuchaři.

A co sépie, i ta může být měkoučká a velmi chutně připravená.

.

 

DETAIL KURZU
Pizza Gourmet - MADE IN ITALY, TIRAMISU

Pizza Gourmet

MADE IN ITALY, TIRAMISU

Není pizza jako pizza... Výborné těsto je základ.

Vaříme s Italkou, prostě "Italiano vero"!

Neapol, Janov, Řím. V každém kraji trochu jiné těsto, trochu jiná chuť.

Netradiční ingredience, nečekané kombinace: burrata, mortadella, pistácie, prosciutto DOP, olivy z Taggiasca...

Poznejte víc pizzy, poznejte víc Itálie.

NOVINKA podzimu 2019

DETAIL KURZU
Pasta fresca - KOUZLO VLASTNÍCH TĚSTOVIN, S ITALKOU

Pasta fresca

KOUZLO TĚSTOVIN, S ITALKOU

Čerstvé, domácí, lahodné, podle původních receptur = Pasta fresca v Ola Kala

Dozvíte se mnohé o italských těstovinách a jejich přípravě.

Jednoduše dokonalé! Hned ke konzumaci a zbytek si usušíte napříště:-).

Ravioli, tortellini, cappelletti, tagliatelle, pappardelle: vyzkoušejte si je všechny!

Tajemství dokonalého těsta. To musíte umět.

NOVINKA podzimu 2019

 

DETAIL KURZU
Italské jehněčí od A do Z - DELIKÁTNÍ, MASO, NOVINKA

Italské jehněčí od A do Z

DELIKÁTNÍ SECONDO PIATO

Naučte se výborné jehněčí. Recepty ze severní Itálie.

Vaše příští secondo piato.

Italská kuchyně pro ty, kteří už znají pizzu a těstoviny.

Jehněčí na různé způsoby, o krok dál v italské gastronomii.

Velikonoční menu, které chutná po celý rok.

Osvěžující dezert navrch.

DETAIL KURZU
Podzim v Toskánsku - TAK CHUTNÁ TOSCANA. KURZ VEDENÝ ITALKOU.

Podzim v Toskánsku

TAK CHUTNÁ TOSCANA, KURZ VEDENÝ ITALKOU

Podzim v Toskánsku, vydejte se na výlet...

Vaříme s Italkou, prostě "Italiano vero"!

Nenapodobitelné autentické menu, domácí příprava a fígle.

Vítejte v podzimních kopcích Chianti Classico, v typické kuchyni, kde se mísí vinobraní se sběrem oliv, kaštanů a hub.

NOVINKA podzimu 2019

DETAIL KURZU
Alfa - Omega italské kuchyně

Italská Alfa Omega

OD MINESTRONE PO SEMIFREDDO

Téměř vegeteriánský kurz, maso necháme na jindy.

Lehký, nízkonákladový, barevný - prostě Itálie!

V jednoduchosti je krása. Základy lahodné italské kuchyně.

Zeleninová polévka, poctivá pasta, tradiční ricotta a domácí zmrzlina.
 

 

DETAIL KURZU