• Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu
    11.11.2018 v 16:00
    poslední volná místa
    2 450Kč
    KOUPIT
Hana Konečná

Hana Konečná

Pochází z Českých Budějovic, kde se vyučila cukrářkou. Několik let působila v cukrářské výrobně, kde získala dovednosti při výrobě klasických cukrárenských dortů, dezertů, těst, štrůdlů a podobných dobrot. To předznamenalo její současnou práci.

Pracovala v hotelu Malý pivovar v Českých Budějovicích nebo v hotelu Parkhotel v Hluboké nad Vltavou. Od roku 2004 je na pozici šéfcukrářky v prestižní pražské restauraci Coda v hotelu ARIA *****.

Kromě cukrařiny má ráda přípravu studené kuchyně a umění sushi. Jako správná cukrářka má velmi ráda prvotřídní dezerty a sladkosti.

Hanka vede kurzy v češtině a angličtině.

V Ola Kala vede všechny cukrářské kurzy: Francouzský dort, Odpalované těsto (eclair, větrník, věneček), Tarts a tartlets, Čokoládové pralinky a makronky, Společenstvo dortů, Cukrářská škola letních dortů, Vdolky, koblihy, pirohy, Croissants a další

Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu

Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu - OZDOBTE SI DEN

Nugát, čokoláda, ořechy, griliáš, karamel... Všechny chutě sladkého:-).

Proměňte se v mistra cukráře, který tvoří pro jazyk i pro oko.

Staňte se designerem a vytvořte umělecká díla z karamelových pavučin.

Zvýhodněná cena při zakoupení kurzu v kombinaci s kurzem Kaštanový dort a čokoládové glazé.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

CO SI UPEČEME

  • Ořechový korpus – vhodný na dorty, řezy, rolády
  • Nugátovo - čokoládový krém – výuka našlehávání těžkého krému
  • Griliáš
  • Stříkaní hladkou cukrářskou trubičkou – technika „lístkování“
  • Horký karamel – tvarování ozdob, pavučin a dekorací

NAUČÍME VÁS

  • Ořechové těsto pro všechny příležitosti
  • S lehkostí zvládnout našlehat těžký krém
  • Pracovat s náčiním cukrářských mistrů 
  • Kouzlit s horkým karamelem

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč vč. DPH/kurz, zvýhodněná cena 4 300 Kč v případě zakoupení také druhého podzimního kurzu 2018 Kaštanový dort a čokoládové glazé.

CENA OBSAHUJE

Suroviny

Nápoje na uhašení vaší žízně neomezeně (voda, ledový čaj, káva, čaj, welcome drink, a víno z doporučení sommeliera). 

RECEPTURA – je pro účastníky na místě k dispozici

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommelierem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?

Chcete se o kurzu vaření Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. 
Kontaktujte nás.

FOTOGALERIE

 

Autentické fotografie z kurzu

 

Nugatovy dort s karamelem kurz 2017Nugatovy dort s karamelem kurz 2017 2Nugatovy dort s karamelem kurz 2017 3