• Kaštanový dort a čokoládové glazé
    31.10.2018 v 16:00
    volná místa
    2 450Kč
    KOUPIT
Hana Konečná

Hana Konečná

Pochází z Českých Budějovic, kde se vyučila cukrářkou. Několik let působila v cukrářské výrobně, kde získala dovednosti při výrobě klasických cukrárenských dortů, dezertů, těst, štrůdlů a podobných dobrot. To předznamenalo její současnou práci.

Pracovala v hotelu Malý pivovar v Českých Budějovicích nebo v hotelu Parkhotel v Hluboké nad Vltavou. Od roku 2004 je na pozici šéfcukrářky v prestižní pražské restauraci Coda v hotelu ARIA *****.

Kromě cukrařiny má ráda přípravu studené kuchyně a umění sushi. Jako správná cukrářka má velmi ráda prvotřídní dezerty a sladkosti.

Hanka vede kurzy v češtině a angličtině.

V Ola Kala vede všechny cukrářské kurzy: Francouzský dort, Odpalované těsto (eclair, větrník, věneček), Tarts a tartlets, Čokoládové pralinky a makronky, Společenstvo dortů, Cukrářská škola letních dortů, Vdolky, koblihy, pirohy, Croissants a další

Kaštanový dort a čokoládové glazé - BLÝSKNĚTE SE

Kaštanový dort a čokoládové glazé - BLÝSKNĚTE SE

Pro všechny cukrářské nadšence je tu konečně dort plný čokolády!

Připravte si ho tak, jak ho připravovaly naše babičky. Zvládněte techniky šéfcukrářů a pak se blýskněte před svými blízkými.

Objevte cestu k dokonalému čokoládovému krému.

Zvýhodněná cena při zakoupení kurzu v kombinaci s kurzem Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu.

Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

CO SI UPEČEME

  • Kakaovo-kaštanový korpus – pevný, nadýchaný a šťavnatý
  • Čokoládový krém – výuka našlehávání s máslem
  • Glazé – lesklá čokoládová pružná poleva
  • Stříkaní řezanou cukrářskou trubičkou – technika „copánková“

NAUČÍME VÁS

  • Připravit lahodné těsto a správně upéct korpus (ani moc, ani málo:-))
  • Bravurně našlehat čokoládový krém
  • Pracovat s náčiním cukrářských mistrů 
  • ​Čokoládovou polevu 

 

O KURZU

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 450 Kč vč. DPH/kurz, zvýhodněná cena 4 300 Kč v případě zakoupení také druhého podzimního kurzu 2018 Nugátovo griliášový dort a ozdoby z karamelu.

CENA OBSAHUJE

Suroviny

Nápoje na uhašení vaší žízně neomezeně (voda, ledový čaj, káva, čaj, welcome drink, a víno z doporučení sommeliera). 

RECEPTURA – je pro účastníky na místě k dispozici

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

OCHUTNÁVKA VÍN - vína doporučená sommelierem

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu

CHCETE SE O KURZU DOZVĚDĚT VÍCE?

Chcete se o kurzu vaření Kaštanový dort a čokoládové glazé dozvědět více? Rádi vám všechno vysvětlíme. 
Kontaktujte nás.

FOTOGALERIE

 

Autentické fotografie z kurzu