Připravujeme
2 900Kč

Šéfkuchařka

Hana Konečná

Hana Konečná

Pochází z Českých Budějovic, kde se vyučila cukrářkou. Několik let působila v cukrářské výrobně, kde získala dovednosti při výrobě klasických cukrárenských dortů, dezertů, těst, štrůdlů a podobných dobrot. To předznamenalo její současnou práci.

Pracovala v hotelu Malý pivovar v Českých Budějovicích nebo v hotelu Parkhotel v Hluboké nad Vltavou. Od roku 2004 je na pozici šéfcukrářky v prestižní pražské restauraci Coda v hotelu ARIA *****.

Kromě cukrařiny má ráda přípravu studené kuchyně a umění sushi. Jako správná cukrářka má velmi ráda prvotřídní dezerty a sladkosti.

Hanka vede kurzy v češtině a angličtině.

V Ola Kala vede všechny cukrářské kurzy: Francouzský dort, Odpalované těsto (eclair, větrník, věneček), Tarts a tartlets, Čokoládové pralinky a makronky, Společenstvo dortů, Cukrářská škola letních dortů, Vdolky, koblihy, pirohy, Croissants a další

Čokoládové   relaxační   odpoledne

Čokoládové pralinky a Makronky - UŽ TEĎ JE UMÍTE

Milujete čokoládu?
Chcete proniknout hlouběji do chutě a vůně čokolády?
Chcete také umět vyrobit nadýchané, pravé francouzské mandlové Makronky?
Vyrobte si u nás svoje vlastní pralinky plněné pravým francouzským šlehačkovo-čokoládovým kréme Ganache.
Naučíme Vás vyrobit si své vlastní bonbony doma.

 

TENTO   KURZ   VYPISUJEME   MAX.  1x za pololetí!

Během kurzu se seznámíte a naučíte pracovat s vysoce kvalitní čokoládou a navíc se dozvíte mnoho zajímavých informací z historie a současných trendů používání čokolády.

Všechny pralinky a makronky se naučíte tak, že si je vyrobíte sami doma, bez nutnosti cukruřských forem či jiných profesionálních potřeb.

Co budeme připravovat a ochutnávat?

Ručně vyráběné čokoládové pralinky a bonbony

Čokoládové lanýže

Smetanovo-čokoládový francouzský pralinkový krém Ganache (může se používat také do dezertů, dortů atp.)

Makronky z mandlové mouky a jejich barveni

Naučíme Vás

  • Pracovat a zacházet s čokoládou jako pravý profesionál
  • Temperovat čokoládu na mramorové desce (i mimo ni)
  • Pralinkové náplně (francouzské krémy Ganache)
  • Pracovat s pralinkovými formami
  • Vyrábět bonbony bez forem
  • Dekorovat hotové pralinky
  • Italský sních na výrobu makronek (bílky zašlehané cukrovým rozvarem)
 

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje

Suroviny

Přípravu receptur

Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).

Slané občerstvení (snacks).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení

CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz ČOKOLÁDOVÉ PRALINKY A MAKRONKY. Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Fotogalerie

čokoládové pralinkydezert

Autentické fotografie z kurzu

čokoláda příprava příprava čokoláda 2 příprava 3