Čokoládové   relaxační   odpoledne

Čokoládové pralinky a Makronky - PRO DOMÁCÍ PODMÍNKY!

Milujete čokoládu?
Chcete proniknout hlouběji do chutě a vůně čokolády?
Chcete také umět vyrobit nadýchané, pravé francouzské mandlové Makronky?
Vyrobte si u nás svoje vlastní pralinky plněné pravým francouzským šlehačkovo-čokoládovým kréme Ganache.
Naučíme Vás vyrobit si své vlastní bonbony doma.

Termíny:

  • 24.1.2018 - Čokoládové pralinky a Makronky
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 4.4.2018 - Čokoládové pralinky a Makronky
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

TENTO   KURZ   VYPISUJEME   MAX.  1x za pololetí!

Během kurzu se seznámíte a naučíte pracovat s vysoce kvalitní čokoládou a navíc se dozvíte mnoho zajímavých informací z historie a současných trendů používání čokolády.

Všechny pralinky a makronky se naučíte tak, že si je vyrobíte sami doma, bez nutnosti cukruřských forem či jiných profesionálních potřeb.

 

Co budeme připravovat a ochutnávat?

dezert

Ručně vyráběné čokoládové pralinky a bonbony
Čokoládové lanýže
Smetanovo-čokoládový francouzský pralinkový krém Ganache (může se používat také do dezertů, dortů atp.)
Makronky z mandlové mouky a jejich barveni

 

Naučíme Vás

 

čokoládové pralinky

Pracovat a zacházet s čokoládou jako pravý profesionál
Temperovat čokoládu na mramorové desce (i mimo ni)
Pralinkové náplně (francouzské krémy Ganache)
Pracovat s pralinkovými formami
Vyrábět bonbony bez forem
Dekorovat hotové pralinky

Italský sních na výrobu makronek (bílky zašlehané cukrovým rozvarem)

 

 

příprava 1 příprava 2 příprava 3

 

Šéfkuchař

michal nikodemMichal Nikodem

Vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok sbíral inspiraci v rámci francouzské a italské kuchyně na hotelové škole v Brixenu. Pracoval v mezinárodní síti restaurací „The Smollensky´s“ v Londýně a také v hotelu Savoy***** v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně. Jeho koníčkem jsou: cukrařina, vegetariánská a indická kuchyně.

Připravoval a aranžoval pokrmy pro kuchařku „Kniha Delikatesy – První menu“ a několik dalších titulů o vaření a dobrém jídle.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 16 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 2 900 Kč včetně DPH za každou lekci (v akci 2 750 Kč - více zde)

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).
  • Slané občerstvení (snacks).

ZÁSTĚRA – je účastníkům kurzu k zapůjčení
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu.

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz ČOKOLÁDOVÉ PRALINKY A MAKRONKY.

Kontaktujte nás, chcete-li se o kurzu dozvědět více informací.

Termíny:

  • 24.1.2018 - Čokoládové pralinky a Makronky
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se
  • 4.4.2018 - Čokoládové pralinky a Makronky
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 2 900,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca