Společenstvo dortů

CUKRÁŘSKÁ ŠKOLA - SPOLEČENSTVO DORTŮ - NOVINKA!

4 intenzivní lekce.

Do Vánoc umíte perfektní dorty jako profi cukráři!

Nadýchané piškoty, delikátní krémy, efektní glazury...

Navíc, na každém kurzu různé způsoby stříkání krémů.

Termíny:

  • 11.9.2017 - Společenstvo dortů
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 8 980,- Přihlásit se

Charakteristika kurzu

Ve 4 odpoledních kurzech Vás naučíme připravovat vynikající dorty vycházející z české a francouzské cukrářské školy.

V našem SPOLEČENSTVU DORTŮ si osvojíte vše potřebné k vynikajícímu, šťavnatému a krásnému slavnostnímu dortu.

Během kurzu se seznámíte s tipy a triky, které používají profesionálové a tím docílíte tradičních chutí, dokonalého vzhledu a radosti z hotového dortu.

Tato cukrářská škola je vhodná pro začátečníky i pokročilé.

skola

 

Co budeme vařit

Charlotta

Charlotta – dort z mini roládek

1. lekce pondělí 11. září 2017

  • Piškotové těsto – vanilkové  – vhodné na dorty i rolády
  • Rikotový lehký krém s ovocem
  • Používání plátkové želatiny do krému
  • Glazování čerstvého ovoce
Máslový dort

Máslový dort – poctivá klasika

2. lekce pondělí 25. září 2017

  • Dortový korpus pečený ve formě (rovný, vysoký, nadýchaný)
  • Vanilkový žloutkový krém Patiserie (francouzský základ)
  • Výuka zašlehávání krému do másla a másla do krému
  • Cukrový rozvar (ochucený)
  • Dokonalé zarovnávání dortu a jeho obsypání
  • Stříkaní řezanou cukrářskou trubičkou – styl „růžičkový“
Kastanovy

Kaštanový dort + čokoládové glazé

3. lekce neděle 29. října 2017

  • Kakaovo - kaštanový korpus – pevný, nadýchaný a šťavnatý
  • Čokoládový krém – výuka našlehávání s máslem
  • Glazé – lesklá čokoládová pružná poleva
  • Stříkaní řezanou cukrářskou trubičkou – technika „copánková“
Nugat

Nugátovo griliášový dort + ozdoby z karamelu

4. lekce neděle 26. listopadu 2017

  • Ořechový korpus – vhodný na dorty, řezy, rolády
  • Nugátovo - čokoládový krém – výuka našlehávání těžkého krému
  • Gřiliáš
  • Stříkaní hladkou cukrářskou trubičkou – technika „lístkování“
  • Horký karamel – tvarování ozdob, pavučin a dekorací

Šéfkuchařka

Hana konečnáHana Konečná

Pochází z Českých Budějovic, kde se vyučila cukrářkou. Několik let působila v cukrářské výrobně, kde získala dovednosti při výrobě klasických cukrárenských dortů, dezertů, těst, štrůdlů… Poté pracovala hotelu Malý pivovar v Č. B., v hotelu Parkhotel v Hluboké nad Vltavou. Od roku 2004 je na pozici šéfcukrářky v prestižní pražské restauraci Coda v hotelu ARIA *****.

Kromě cukrařiny má ráda přípravu studené kuchyně a umění sushi. Jako správná cukrářka má velmi ráda prvotřídní dezerty a sladkosti.

O kurzu

Jak dlouho: Začátek vždy v 16 hodin, předpokládaný konec kolem 20. - 21. hodiny.

Kde: V našem stylovém ateliéru na Korunní ulici č. 115, Praha 3 – Vinohrady.

Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.

Za kolik: 8 980 Kč včetně DPH za všechny lekce.

Cena obsahuje:

  • Suroviny
  • Přípravu receptur
  • Nápoje na uhašení vaší žízně (welcome drink, voda, džus, káva, čaj a víno).
  • Slaný snack během kurzu

ZÁSTĚRA - je účastníkům kurzu k zapůjčení
CERTIFIKÁT - po absolvování kurzu obdržíte osvědčení o absolvování kurzu. 

Zaujal vás tento kurz?

Chcete si vyzkoušet osvědčené postupy kuchařů a sami uvařit vybrané lahůdky? Absolvujte kurz SPOLEČENSTVO DORTŮ.

Termíny:

  • 11.9.2017 - Společenstvo dortů
    Začátek kurzu: 16:00
    (VOLNÁ MÍSTA) 8 980,- Přihlásit se

 

Doporučte kurz kamarádovi
:
:
: capthca